ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ ΠΑΡΟΥ

ΝΕΑ ΤΟΥ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ - ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 

O Χορευτικός Όμιλος Νάουσας Πάρου εύχεται στους φίλους και τα μέλη του Καλή Χρονιά με υγεία, αγάπη, έμπνευση, δημιουργία και πολύ χορό. Σας ενημερώνουμε ότι η ετήσια Γενική Συνέλευσή μας, με τον απολογισμό δραστηριοτήτων, τον οικονομικό απολογισμό και την κοπή της πίτας μας, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014, στις 18:00, στην αίθουσα του Ομίλου στη Νάουσα. Θα χαρούμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας. 

ΤΜΗΜΑ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑΣ: ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
Η πεζοπορία για το μήνα Ιανουάριο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Ιανουαρίου, με αναχώρηση από την κεντρική πλατεία των Λευκών και τερματισμό στο ίδιο σημείο (ώρα συνάντησης:12:00). Διάρκεια διαδρομής: 2 ώρες. Αρχηγός θα είναι o Simo Zak.
* Η πεζοπορία απευθύνεται σε άτομα άνω των 18 ετών. Οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν μαζί τους νερό (μπουκάλι 1,5 λίτρου) και μπισκότα ή μπανάνα σε σακίδιο πλάτης, να φορούν άνετα ρούχα και αθλητικά παπούτσια, καπέλο και αντηλιακό, και να έχουν καταναλώσει το τελευταίο γεύμα τρεις ώρες πριν. Σε περίπτωση βροχής η πεζοπορία αναβάλλεται. Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο 6974757611.

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ:
"ΤΟΥ ΚΟΥΤΙΟΥ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ"
Με έμπνευση από το παιδικό πρόγραμμα της πάλαι ποτέ ΕΤ1 "Του κουτιού τα παραμύθια", τα παιδικά και εφηβικά τμήματα του Χορευτικού Ομίλου Νάουσας Πάρου παρουσίασαν την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013, στην αίθουσα του Νηρέα, την ομότιτλη παράσταση, ταξιδεύοντας μικρούς και μεγάλους στη χώρα των παραμυθιών αλλά και των αναμνήσεων. Τη διασκευή και τους διαλόγους του έργου επιμελήθηκε ο Τσιράκης Χαράλαμπος ενώ για τη διδασκαλία και τη σκηνοθεσία συνεργάστηκαν οι: Τσιράκης Χαρ., Τσουνάκη Σταματίνα, Κρητικού Βούλα, Αρκουλή Υπαπαντή, Κονταράτου Γαρυφαλλιά και Τριώδα Ελένη.


ΚΑΛΑΝΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ
Τηρώντας το σχετικό έθιμο, πολυμελής ομάδα του Ομίλου τραγούδησε την Παραμονή των Χριστουγέννων τα παραδοσιακά κάλαντα σε πολλά σπίτια και στους κεντρικούς δρόμους της Νάουσας, δίνοντας μια πολύτιμη και ιδιαίτερα ευπρόσδεκτη εορταστική νότα. Και του χρόνου!

Αγαπητοί συνεργάτες,
Σας ευχαριστούμε για τη συνεχή υποστήριξη και προβολή των δραστηριοτήτων του ΧΟΝ. Σας ευχόμαστε μια καλή χρονιά με υγεία, προσωπική ευτυχία και επιτυχίες.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ 2013-14

Τα μαθήματα στο Χορευτικό Όμιλο Νάουσας έχουν ήδη ξεκινήσει. Όπως και κάθε χρόνο, πραγματοποιούνται στην αίθουσα του Ομίλου, στη Νάουσα (εξαιρούνται οι συναντήσεις της Θεατρικής Παιδικής Συντροφιάς) και είναι δωρεάν για όλα τα μέλη. Oι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τηλεφωνούν για περισσότερες λεπτομέρειες και εγγραφές στο 6974757611 και στην διεύθυνση info@paros-xon.gr

Το πρόγραμμα έχει πλέον διαμορφωθεί ως εξής: 

Παιδιά προσχολικής ηλικίας (3 - 4 ετών)
Εισαγωγή στο χορό, το τραγούδι και το θεατρικό παιχνίδι
Υπεύθυνη: Κρητικού Βούλα
Τρίτη 5:30 - 6:15

Παιδιά νηπιαγωγείου (4 - 5 ετών)
Εισαγωγή στον παραδοσιακό χορό, το τραγούδι, τα λαϊκά παραμύθια και το θεατρικό παιχνίδι
Υπεύθυνη: Αρκουλή Υπαπαντή
Τρίτη 6:15 - 7:00

Τμήματα παραδοσιακών χορών
Παιδιά 6 - 7 ετών: Τετάρτη 5:30 - 6:30
Παιδιά 8 - 12 ετών: Τετάρτη 6:30 - 7:30
Έφηβοι: Παρασκευή 8:00 - 9:00
Γυναίκες: Τετάρτη 7:30 - 8:30
Αρχάριοι: Τετάρτη 8:30 - 9:30
Προχωρημένοι: 9:30 - 10:30

Στα παραπάνω τμήματα διδάσκουν οι Κονταράτου Μαρουσώ, Σπύρου Παναγιώτης, Τριώδα Ελένη, Τσιράκης Μπάμπης, Τσουνάκη Σταματίνα

Θεατρική Παιδική Συντροφιά Νάουσας (7 - 17 ετών)
Υπεύθυνος: Σπύρου Παναγιώτης
Δευτέρα & Τρίτη 6:00 - 7:00
Τα παιδιά επιλέγουν μία από τις δύο ημέρες για να παρακολουθούν. Οι συναντήσεις πραγματοποιούνται στην αίθουσα του Α.Μ.Ε.Σ. "Νηρέας". Ο ΧΟΝ ευχαριστεί θερμά για τη διάθεση του χώρου.

Χοροί Λάτιν
Υπεύθυνη: Σουλαντίκα Ελεάνα
Τρίτη 20:30 - 21:30

Τέλος, όσον αφορά τη γυμναστική, υπάρχουν δύο τμήματα.
Πρωινό τμήμα: Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή 8:30 - 9:30
Απογευματινό τμήμα: Δευτέρα & Πέμπτη 6:00 - 7:00, Τρίτη 7:00 - 8:00
(Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν  με την υπεύθυνη Σαρρή Ελένη για περισσότερες λεπτομέρειες.)

Για το ΧΟΝ
Μιχάλης Θεοδωράκος - υπεύθυνος επικοινωνίας

"25 κομμάτια παράδοσης"

Ο Χορευτικός Όμιλος Νάουσας συνεχίζει να γιορτάζει τα 25 χρόνια από την ίδρυσή του, αυτή τη φορά με μια μεγάλη μουσικοχορευτική παράσταση με τον τίτλο "25 κομμάτια παράδοσης". Η παράσταση θα δοθεί το Σάββατο 22 Ιουνίου 2013, στις 21:30, στο θέατρο "Αρχίλοχος" στο Πάρκο Πάρου, στον Άι Γιάννη Δέτη της Νάουσας, σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Πάρου και με την υποστήριξη της ΚΔΕΠΑΠ.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια έχουν οι χοροδιδάσκαλοι του Ομίλου, Ελένη Τριώδα και Μαρουσώ Κονταράτου. Θα συμμετέχουν μικροί και μεγάλοι χορευτές από όλα τα τμήματα, παρουσιάζοντας χορούς από την Πάρο και τις Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα, την ευρύτερη περιοχή του Αιγαίου, καθώς και ένα αφιέρωμα στην πλούσια μουσική παράδοση της Θράκης. Τιμή εισιτηρίου: 5 ευρώ.

Ο ΧΟΝ καλεί τα μέλη και τους φίλους του να τον τιμήσουν με την παρουσία τους.
Find us on Facebook